Tips & Trucks

Afslanktips

Afslanktips

Hier vinden jullie tal van tips om af te slanken voor of tijdens het fietsseizoen. Het beste is uiteraard minder calorieën opnemen dan verbruiken. Elke rit meedoen is één van de eerste vereisten om slank, fit en gezond te blijven. Dan kan er achteraf ook een pintje worden gedronken natuurlijk  !! 

bergen

Bergen zijn extreem, het is extreem fietsterrein. De beklimmingen zijn zwaar, het weer heftig en de afdalingen soms verraderlijk. Maar het is ook omdat het allemaal zo extreem is wij gek zijn op het fietsen in de bergen. Toch? Al zou het makkelijk zijn dan zouden we net zo goed een rondje polder, of een uurtje op de spinfiets kunnen rijden. Tien tips om prettig en veilig in de bergen te rijden.

Beter worden

Trainen is het verstoren van de fysieke balans door inspanningen (trainingsprikkels), om vervolgens door herstel je niveau weer op en liefst boven het oorspronkelijke peil uit te laten komen. Dit proces kun je per dag zien, maar ook voor een langere periode. Dit herstel wordt vooral beïnvloed door je rust en je voeding.

Contact

Bruno Vergauwen
Stationsplein 27

2880 Bornem
GSM : 0486/43.74.18

Email:brunovergauwen007@hotmail.com